Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vijfde editie Suriname Fashion Week in aantocht

Vijfde editie Suriname Fashion Week in aantocht

20/09/2017 07:23

Vijfe editie Suriname Fashion Week in aantocht.

 

PARAMARIBO - De vijfde editie van de Suriname Fashion Week staat voor de deur. Wat in juni 2013 heel spontaan begon is een jaarlijks terugkerend mode-event geworden, dat in de regio veel meer bekendheid geniet dan in eigen land, meldt de organisatie Suriname ’N Style in een persbericht.

De week begint op 10 oktober in het Koto Museum, met de driedaagse workshop Sustainable Fashion. De shows zijn op vrijdag 13 oktober bij het zwembad van Marriott en op zaterdag 14 oktober in De Waag. Bij De KUS is een speciale SFW-store ingericht. 

Dit jaar geniet de organsiatie "fantastische steun" van de Nederlandse ambassade, zegt Warda Marica, Fashion Director van de Suriname Fashion Week. "Hierdoor zijn we in staat twee topdesigners én de modeorganisatie MAFB onder leiding van Marian Duff te contracteren."

De designers hebben niet alleen twee catwalkmomenten op het festival, maar zullen ook hun kennis delen met Surinaamse designtalenten. Verder is Suriname 'N Style ook een samenwerking aangegaan met de Chinese Ambassade. De residentie van de Chinese ambassadeur vormt het decor van een network fashion show.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen