Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Brandstofprijs weer aanzienlijk verhoogd

Brandstofprijs weer aanzienlijk verhoogd

06/10/2017 13:08 - Cheflin Paulus

Brandstofprijs weer aanzienlijk verhoogd

Foto: Cheflin Paulus  

PARAMARIBO - De geruchten op sociale media over een nieuwe verhoging van de brandstofprijzen waarmee de spot werd gedreven, bleken vanmorgen geen grap te zijn. De prijzen bij Sol/Shell zijn per vandaag opnieuw onaangekondigd aangepast.

De prijs van ongelode benzine steeg met 54 cent per liter en die van diesel met 30 cent. Daardoor moet voor een liter ongelode benzine nu SRD 6,80 worden neergeteld, voor diesel SRD 5,78. De prijs bij GOw2 is nog steeds SRD 6,21 voor een liter benzine, maar het is verwachtbaar dat ook daar spoedig een verhoging zal worden doorgevoerd.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina