Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Basketbalsters verliezen in Chili

Basketbalsters verliezen in Chili

07/10/2017 15:00 - Terence Oosterwolde

Cyarah Kensmil (6), Stephanie Hubard (9) en Jolaine Nijman (10) verloren zaterdag hun derde partij.

Cyarah Kensmil (6), Stephanie Hubard (9) en Jolaine Nijman (10) verloren zaterdag hun derde partij. Foto: Wilfred Gallant  

PARAMARIBO - De Surinaamse basketbalsters hebben zaterdag ook hun laatste ontmoeting verloren. Op de voorlaatste speeldag van de tweede Zuid-Amerikaanse Jeugdspelen zegevierde Paraguay ruim met 21-5.

Na volgens coach Earl Sabajo als beste derde te zijn overgegaan naar de kwartfinales, stonden Cyarah Kensmil, Stephanie Hubard en Jolaine Nijman tegenover Paraguay. Het werd een derde opeenvolgende nederlaag: 5-21, waarbij Hubard vier punten maakte en Nijman één punt. In de drie partijen (6-21 vs Argentinië, 8-17 vs Chili en 5-21 vs Paraguay) scoorde Hubard de meeste punten (10), Kensmil had er vijf en Nijman vier.

Karate

Karateka Jonathan Fernand verloor zaterdag van Francisco Véliz van Chili met 2-7 in de gewichtsklasse -68 kilogram. Nagaja Djoe staat zondagochtend om tien uur op de mat voor haar gevecht tegen Lisa Mosqueda van Venezuela in de gewichtsklasse -53 kilogram. Jamil Esajas vecht op hetzelfde tijdstip tegen Francisco Martinez van Uruguay in de categorie -61 kilogram.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina