Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 'Moederbijter' aangehouden

'Moederbijter' aangehouden

07/10/2017 11:43

'Moederbijter' aangehouden

 

PARAMARIBO - De 24-jarige drugsgebruiker Arni C. is woensdag aangehouden voor mishandeling van zijn moeder. De man heeft zijn moeder bijtwonden toegebracht na een meningsverschil. Dat meldt de politie zaterdag op haar website.

Arni kreeg een meningsverschil met zijn moeder en viel de vrouw aan, hij beet haar in beide armen. De zus die het gebeurde meemaakte, schoot de moeder te hulp. Zij kon erger voorkomen. Toen de man merkte dat hij de zus niet aankon, ging hij de keuken in en kwam terug met een scherp voorwerp.

De moeder en de zus maakten zich uit de voeten door over de hoge schutting te springen en zich schuil te houden. Na de aangifte is Arnie opgespoord en in overleg met het Openbaar Ministerie ingesloten.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina