Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Fashion Week 2017 sexy en glamoureus

Afsluitingsshow Suriname Fashion Week 2017 sexy en glamoureus

16/10/2017 18:06 - Tascha Samuel

Fashion Week 2017 sexy en glamoureus

Foto: Jason Leysner  

PARAMARIBO - Dat Surinamers van mode houden, is duidelijk. Maar kleding van internationale allure, die als ‘raar’ of gedurfd bestempeld wordt, durft men nog niet echt te dragen. Ook bij de grand-finale-modeshow van de Suriname Fashion Week (SFW) was slechts een enkele toeschouwer een ‘tikje extravagant’ gekleed.

Hopelijk is men geïnspireerd geraakt tijdens het mode-evenement van het jaar. Donderdag was er in de residentie van de Chinese ambassadeur een netwerk-fashionshow. Vrijdag was er grote aandacht voor de openingsshow in Courtyard bij Marriott. De Waag was een mooie historische openluchtlocatie voor de hoofdshow die zaterdagavond onder goede publieke belangstelling werd gehouden.

De vuurwerkshow op het Onafhanklijkheidsplein in verband met het aanmaken van de grote divali-dia bleek een leuke aanzet voor de aanvang van de show. Leuk want met vijf jaar SFW valt er zeker wat te vieren. De precaire economisch situatie heeft het organiserende duo van Suriname 'N Style, Warda Marica en Helio Phoeli, er niet van kunnen weerhouden om SFW opnieuw neer te zetten.

"Er is minder geld maar er zijn gelukkig nog genoeg mensen die in ons geloven. De Surinaamse mode-industrie, designers, modellen, visagisten, fotografen en alle andere aanverwante beroepen hebben door de SFW een push gehad. We kunnen niet opgeven. We moeten gewoon door blijven gaan", meent Marica. En ook het publiek laat zien dat het interesse heeft want de shows zijn veel beter bezocht dan vorig jaar.

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina