Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Wij hebben verbeterde telecomdiensten gebracht’

‘Wij hebben verbeterde telecomdiensten gebracht’

04/11/2017 07:11 - Naomi Hoever

Digiceldirecteur Roeland van der Hoeven overhandigt een cadeau aan schoolhoofd Gusta Kesoemoarso van de Hendrikschool.

Digiceldirecteur Roeland van der Hoeven overhandigt een cadeau aan schoolhoofd Gusta Kesoemoarso van de Hendrikschool. Foto: Jason Leysner  

PARAMARIBO - Mede door de toetreding van Digicel tot de telecommarkt in Suriname zijn de tarieven en kwaliteit van mobiele diensten gewijzigd. Dit zei Roeland van der Hoeven, sinds mei directeur van Digicel Suriname, vrijdag op een persconferentie in verband met het tienjarig bestaan van het bedrijf op 28 november.

Terwijl de vestigingen op Jamaica en Trinidad en Tobago reeds hoge internetsnelheden voor huishoudens en voor de televisie bieden, is het voor hem een droom om internet voor huishoudens ook in Suriname te introduceren.

"Binnenkort krijgt u vast internet met een hoge snelheid tegen een betaalbare prijs van Digicel. De gesprekken hierover zijn nog gaande. Echter, ook dit bedrijf voelt de gehalveerde waarde van de Surinaamse dollar aan den lijve'', aldus van der Hoeven. Om het tweede lustrum te vieren heeft Digicel één cellshop omgetoverd tot een 'Expierence Centre'.

'Smart Serve' is een digitale wachtrij en klantenstroombeheersysteem dat Digicel in dit filiaal introduceert. Hier kunnen klanten terecht voor producten van het bedrijf die het technologische leven vergemakkelijken.

Als voorbeeld wordt de My Digicel-app aangehaald waarmee klanten producten kunnen kopen en vragen kunnen stellen. "De app biedt meer dan alleen top-up en verkoop van nieuwe simkaarten", zegt Van der Hoeven.

De meest innovatieve Digicelshop staat tegenover de parkeerplaats van de Centrale Markt aan de Waterkant waar de persconferentie is gehouden. Van der Hoeven: "Klanten zullen extra verwend worden bij de transformatie van het bedrijf."

Om terug te geven aan de gemeenschap heeft Digicel een printer-kopieermachinecombinatie geschonken aan de Hendrikschool, die volgende week 130 jaar bestaat en een buur is van het bedrijf. Schoolhoofd Gusta Kesoemoarso heeft het apparaat in ontvangst genomen. De school krijgt dit hele schooljaar kopieer- en printinkt van het jubilerende telecombedrijf.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen