Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • ‘Kwaliteitsbeleid van het hoger onderwijs’

‘Kwaliteitsbeleid van het hoger onderwijs’

05/11/2017 15:46

‘Kwaliteitsbeleid van het hoger onderwijs’

 

PARAMARIBO - Het kwaliteitsbeleid van het hoger onderwijs is een der vraagstukken die tijdens de veertiende Canqate-conferentie belicht zal worden. Ook het accreditatiebeleid van de verschillende Caribische landen zal ter sprake komen, meldt het Nationaal Orgaan voor Accreditatie (NOVA) in een nieuwsbericht.

De bijeenkomst die van 8 tot en met 10 november plaatsvindt, biedt volgens NOVA ook aan het hoger onderwijs van Suriname een unieke gelegenheid om in contact te komen, te netwerken en ervaring en kennis te delen met collega's uit de regio. Dit zal bijdragen aan een grotere bewustwording over de kwaliteit van het hoger onderwijs en het belang van accreditatie van opleidingen.

Er hebben zich ruim zestig deelnemers aangemeld uit onder meer Belize, Jamaica, Barbados, Greneda, Guyana en Trinidad en Tobago. De Canqate-conferentie wordt elk jaar door een ander CARICOM-lidland georganiseerd. Dit jaar is Suriname aan de beurt.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina