Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Meerdere doden bij schietpartij in kerk Texas

Meerdere doden bij schietpartij in kerk Texas

05/11/2017 17:23

Meerdere doden bij schietpartij in kerk Texas

 

SUTHERLAND SPRINGS - Bij een schietpartij in de Amerikaanse staat Texas zijn verschillende doden gevallen, zo bevestigt sheriff Joe Tackitt tegen Amerikaanse media. Het incident heeft plaatsgevonden in een kerk in het piepkleine dorpje Sutherland Springs. De Amerikaanse nieuwszender CNN heeft gehoord dat het om 24 doden en 27 gewonden zou gaan.

Ooggetuigen vertellen dat er één schutter was die het vuur opende op kerkgangers. Volgens het lokale nieuwsmedium KSAT zou de schutter inmiddels dood zijn. Autoriteiten bevestigen tevens tegen Fox News dat de lichamen van slachtoffers worden geborgen.

Hoeveel doden er zijn gevallen, is niet bekend. De autoriteiten kunnen op dit moment slechts bevestigen dat er 'verschillende doden en verschillende gewonden' zijn gevallen. Volgens het lokale nieuwsstation KENS5 bevinden zich ook kinderen onder de slachtoffers. CNN zou van een 'official' hebben opgevangen dat er 24 doden en 27 gewonden zijn.

"Onze gedachtes zijn bij iedereen die geraakt is door dit verschrikkelijke incident", schrijft de gouverneur van Texas, Greg Abbott, op Twitter. Telegraaf.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina