Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Stel krijgt na 15 miskramen prachtige dochter

Stel krijgt na 15 miskramen prachtige dochter

05/11/2017 14:46

Stel krijgt na 15 miskramen prachtige dochter

Foto: Go Fund Me  

NEBRASKA - Een echtpaar uit het Amerikaanse Nebreska, heeft na 15 miskramen en 3 pogingen een baby te adopteren, nu een prachtige dochter in hun armen gesloten. Daar stopt het echter niet bij. Het stel verwacht ook een tweeling middels een surrogaatmoeder.

De 35-jarige Lindsay en de 37-jarige Brian hadden hun droom om ouders te worden bijna opgegeven. Maar na 13 jaar lang proberen zwanger te worden, heeft het echtpaar 15 oktober een prachtige dochter geadopteerd en verwachten ze nu een tweeling via de zus van Lindsay. Dat meldt de Daily mail.

Het stel hoorde na 15 miskramen van hun dokter dat ze het beter op konden geven. Via een Go Fund Me pagina probeerde ze geld bij elkaar te sprokkelen om de kosten voor een surrogaatmoeder te dekken. Door de grote publiciteit rond de pagina, kregen Lindsay en Brian een berichtje van een vrouw die haar baby ter adoptie opstelde. Zo werden zij ouders van de kleine Henley.

Gedurende het adoptieproces was het het stel en de zus van Lindsay na vier pogingen eindelijk gelukt om zwanger te worden via een reageerbuisje. Tot hun grote verrassing bleek het te gaan om een tweeling. Het jongetje en een meisje worden in april verwacht. Telegraaf.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina