Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • WBC blijft ongeslagen in eerste divisie

WBC blijft ongeslagen in eerste divisie

05/11/2017 21:51 - Frank Finisie

WBC blijft ongeslagen in eerste divisie

Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - WBC blijft ongeslagen in de eerste divisie van de Surinaamse Voetbalbond (SVB). Zondag werd in het Andre Kamperveenstadion ook promovendus West United aan de zegekar gebonden. Het werd 2-1.

Het was een aantrekkelijke wedstrijd met veel kansen aan beide kanten. WBC kwam reeds in de vierde minuut aan leiding. Pressen Waterberg wist een steekpass van Giovanni Drenthe met een schuiver af te ronden; 1-0. WBC viel na dit doelpunt terug en West United ging sterk aanvallend spelen. Een doelpunt van West United werd vanwege buitenspel afgekeurd. De ploeg uit het westen kreeg voldoende kansen om tenminste met een gelijkspel de kleedkamer op te zoeken.

De tweede speelperiode was minder, maar desondanks heeft het publiek van goed voetbal genoten. Terwijl Drenthe in de eerste helft Waterberg liet scoren, liet Waterberg na de rust Drenthe scoren uit een voorzet; 2-0. Tien minuten voor het einde kon Maglon Gonsalves in blessuretijd een tegendoelpunt scoren voor West United. Hij schoot een voorzet van Iwan Rigters in; 2-1.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina