Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • 750 kilo cocaine uit Suriname onderschept

750 kilo cocaine uit Suriname onderschept

06/11/2017 13:57

750 kilo cocaine uit Suriname onderschept

Foto: Franse Douane  

BASSE-TERRE - In de haven van het Franstalige eiland Guadeloupe heeft de douane vrijdag 750 kilo cocaïne onderschept, die afkomstig zijn uit Suriname. De drugs, met een straatwaarde van 30 miljoen euro, waren verborgen in een container met exportrijst. De eindbestemming van de lading was het Belgische Antwerpen.

Suriname wordt als één van de risicolanden gezien. Op basis van een risicoanalyse van de douane is het schip grondig doorzocht. Eerder werd in december 2016 al een partij van 148 kilo cocaïne onderschept die ook uit Suriname afkomstig was. Er is op dit moment geen verdere informatie over wie de eigenaar is van de exportrijst en of er aanhoudingen zijn verricht. Douane.gouv.fr

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina