Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Aftrap kerstpottenactie Leger des Heils

Aftrap kerstpottenactie Leger des Heils

06/11/2017 07:17 - Van onze redactie

Hakrinbank-directeur Jim Bousaid (rechts) gaf de eerste bijdrage tijdens de aftrap van de kertspottenactie van het Leger des Heils.

Hakrinbank-directeur Jim Bousaid (rechts) gaf de eerste bijdrage tijdens de aftrap van de kertspottenactie van het Leger des Heils. Foto: Stefano Tull  

PARAMARIBO - Traditiegetrouw begint in deze periode van het jaar de kerstpottenactie van het Leger des Heils in Paramaribo en Nickerie. Er wordt geld ingezameld, om aan behoeftige personen een kerstpakket te geven. De aftrap voor de actie was zaterdag op het terrein van de Kamer van Koophandel & Fabrieken aan de Kernkampweg.

Dit jaar is het streefbedrag 350.000 Surinaamse dollar. Hakrinbank-directeur Jim Bousaid gaf de eerste bijdrage: SRD 10.000. "We moeten er alles aan doen om het nagestreefde bedrag royaal te overschrijden, want het is voor deze tijd te laag. Laten wij andere Surinamers helpen om het jaar mooi af te sluiten." Bousaid hoopt dat andere bedrijven het voorbeeld van zijn bank zullen volgen. Jack Uden van Jack Tours en Travel Service en de Haïtiaanse consul behoorden tot de gevers op zaterdag.

"We denken eraan om ook andere districten te betrekken, maar omdat veel mensen rond de feestdagen afreizen naar de stad houden we de actie voor een groot deel toch in Paramaribo," stelt Nancy de Randamie, voorzitter van de adviesraad van het Leger des Heils. Ze vindt dat de samenleving juist in deze moeilijke financiële tijden solidair moet zijn, om deze periode te kunnen overleven. De inzameling loopt tot 23 december. De kerstpakketten met onder meer levensmiddelen zijn voor minderbedeelden, seniorenburgers en minder valide personen. De registratie start op 18 december.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen