Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Podosiri-zoeker treft lijk aan

Podosiri-zoeker treft lijk aan

07/11/2017 20:29

Podosiri-zoeker treft lijk aan

 

PARAMARIBO - De politie van Rijsdijk heeft maandag het levenloze lichaam van de 46-jarige Rahman Moefied aangetroffen aan de Jimmyweg. Sporen wijzen uit dat het vermoedelijk om een misdrijf gaat. Het was een podosiri-zoeker die het lichaam had opgemerkt en daarna de politie inschakelde.

De echtgenote van de overleden man had zondag aangifte van vermissing gedaan op het politiebureau Geyersvlijt. Zij verklaarde dat haar echtgenoot zaterdag van huis was gegaan. Toen hij zondagmorgen nog niet terug was en telefonisch onbereikbaar bleek, kreeg ze argwaan.

Na afstemming met het Openbaar Ministerie is het lijk voor obductie in beslag genomen. Er zijn nog geen verdachten in deze zaak aangehouden. Het onderzoek is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina