Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Geïnspireerd door verleidingen

Hedendaagse verleidingen inspireren Benaissa voor zijn nieuw lied ‘Ala San’

08/11/2017 15:15 - Latoya Boëtius

Kenneth Linger alias Benaissa.

Kenneth Linger alias Benaissa.  

PARAMARIBO - Voor de promotie van zijn nieuwe single en de opname van de videoclip is Kenneth Linger meer bekend als Benaissa in Suriname. Zijn nieuwe song ‘Ala San’, is het nieuwe muzikale pareltje van Benaissa.

In het nummer bezingt hij de exclusieve toewijding aan elkaar als partners. Ook de realiteit die ons laat zien dat we in een wereld leven die nu meer dan ooit vol verleidingen zit is terug te vinden in dit nummer. Een vaste relatie hebben en behouden is steeds moeilijker.  

Hoe oprecht de liefde ook mag zijn, de verleidingen zijn er.  Want als je een goede relatie hebt, waarom zou je al dat mooie stuk willen maken? 

Voor de muzikale begeleiding heeft Benaissa de oud bekende Edsel Cameron ingeschakeld, die de grote man is achter de muziek van Arnhemsgewijs. Hits als 'Ik mis jou' en 'Je hebt me gebruikt' komen van deze muziekproducent.

Met zijn nieuwe single wil Benaissa de lijn van zijn internationale hits voortzetten. Met Kenny B scoorde  hij een een international hit met het nummer  'Yu Faya'. Hij kan zich nog goed herinneren dat hij in Jamaica was en 'Yu Faya' in een club werd gedraaid. Dat zegt veel over de kracht van muziek.

Het nummer 'Ala san' moet verder dan de grenzen van Suriname reiken. De artiest wil hiermee ook andere Surinaamse artiesten stimuleren om de lat hoger te leggen.

Benaissa wil net als zijn opa Richenel Linger een bijdrage leveren aan de Surinaamse muziekindustrie door onder andere een voorbeeld te zijn voor anderen. Na zijn promotie in Suriname vertrekt hij weer naar Nederland om 'Ala San' vervolgens daar uit te brengen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina