Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nick & Simon geven concert bij ‘t Vat

Nick & Simon geven concert bij ‘t Vat

08/11/2017 21:59 - Daisy Djojodikromo

Nick & Simon geven concert bij ‘t Vat

De Volendamse zangers. Foto: Nu.nl  

PARAMARIBO - Na meer dan tien jaar is het bekende Nederlandse zangduo Nick & Simon weer in Suriname. Komende zaterdag geeft het tweetal een concert bij ‘t Vat. Dat doen ze samen met verschillende lokale artiesten onder wie Nisha Madaran, Adika, Benjamin Fayah, Pinas Emanuel en Naks Kaseko Loco.

Dus een gevarieerde muziekselectie van Surinaamse muziek. Nick & Simon zullen samen met deze artiesten een nummer uitvoeren, waarna alle Surinaamse muzikanten nog één of twee eigen nummers laten horen. Dit concert belooft een leuke medley te worden tussen de Surinaamse vibes en de Nederlandse zangers. De show start om negen uur 's avonds en is geheel gratis voor het publiek.

Om weer kennis te maken met Suriname gaven zij afgelopen zondag als voorproefje een klein optreden op een locatie aan de Nassylaan, waar het uiteraard bomvol en buitengewoon gezellig was. Er werd bekend gemaakt dat Nick & Simon ook te gast zullen zijn in het populaire praatprogramma 'Tap A Bankstel'. Of dat echt klopt, zullen we zeker nog zien.

Het muzikale duo was tien jaar geleden ook al in Suriname voor een optreden op De Pier van hotel Torarica. Nick Schilder en Simon Keizer komen uit Volendam en stammen beiden uit bekende Volendamse muziekfamilies. Ze waren klasgenoten die het goed met elkaar konden vinden vanwege hun zangkwaliteiten.

Sinds het begin van hun samenwerking in 2006 zijn deze mannen ongekend populair in Nederland en scoorden zij verschillende hits met nummers zoals 'Vaarwel', 'Steeds weer' en 'Pak maar mijn hand'. Daarnaast waren ze ook te zien in verschillende programma's zoals 'Sesamstraat', 'Talenten zonder centen' en 'The Voice of Holland'.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina