Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Drankrijder rijdt 14-jarige dood

Drankrijder rijdt 14-jarige dood

09/11/2017 00:04 - Van onze redactie

Drankrijder rijdt 14-jarige dood

 

PARAMARIBO - De veertienjarige Terry Joghie is dinsdag nabij Cabendadorp aan de Krakaweg door een dronken automobilist aangereden. De jongen liep mijn zijn neefje vanuit het dorp richting Afobakaweg. De 46-jarige Rinco K. reed met zijn auto in dezelfde richting. Hij belandde op de andere rijhelft en reed de twee jongens aan.

Terry Joghie was vrijwel op slag dood. Rinco K. bleek bij de blaastest het toegestane alcoholpromillage bijna vier maal te hebben overschreden. Hij is aangehouden en opgesloten. Met het overlijden van de jongen is de verkeersbarometer landelijk gestegen naar 66.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina