Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Surinamers in Stage of Champions

Surinamers in Stage of Champions

18/11/2017 13:01 - Terence Oosterwolde

Militia Galimo (l), Suelle Shepperd (m) en Stefani Tjon A San (r) doen zaterdag mee aan de Stage of Champions in Guyana.

Militia Galimo (l), Suelle Shepperd (m) en Stefani Tjon A San (r) doen zaterdag mee aan de Stage of Champions in Guyana. Foto: Terence Oosterwolde / Archief  

PARAMARIBO - Tien Surinamers staan zaterdagavond in Guyana op de planken van Theatre Guild voor Stage of Champions. Eén daarvan is Militia Galimo, die haar Bikini Fitness-titel moet verdedigen. De andere landgenoten komen uit op de onderdelen bodybuilding en Men's Physique.

Galimo zegt tegen de Ware Tijd dat ze een topwedstrijd verwacht "waarin ik kan laten zien dat ik qua fysiek sterk vooruit ben gegaan". "Het gaat niet zo zeer om het winnen, maar meer om naar jezelf op te kunnen kijken en te zeggen: ik heb het beter gedaan dan het afgelopen jaar".

Op het podium verschijnen ook drievoudig Miss Bikini Fitness Stefani Tjon A San, Suelle Shepperd, Jannellee Singodjojo en Priscilla Atmopawiro. Op het onderdeel bodybuilding doet Anthony Nekrui mee. Hij werd vorig jaar tweede in de open categorie.

Archie Orban, Rudolf Getrouw, Rafaël Kromokarijo en Riandino Josafath doen mee aan Men's Physique. De organisatie verwacht 42 deelnemers uit acht landen. De bodybuildingkampioen ontvangt 250.000 Guyanese dollar (rond 1.200 US dollar), de winnaars van Bikini Fitness en Men's Physique elk 100.000 Guyanese dollar (circa 478 US dollar).

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina