Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Surinamers winnen prijzen in Stage of Champions

Surinamers winnen prijzen in Stage of Champions

19/11/2017 20:18 - Terence Oosterwolde

Anthony Nekrui viel in de prijzen bij Stage of Champions in Guyana.

Anthony Nekrui viel in de prijzen bij Stage of Champions in Guyana. Foto: Terence Oosterwolde  

PARAMARIBO - Bodybuilder Anthony Nekrui is tweede geworden in de lichtzwaargewichtklasse van de Stage of Champions in Guyana. Landgenoot Melvin Tolud eindigde als derde. Ook Guyana, Antigua en Barbuda en Trinidad en Tobago deden zaterdagavond mee aan de regionale wedstrijd.

In verschillende Guyanese kranten had organisator Videsh Sookram beloofd dat de tweede editie van het evenement "groter en beter" zou zijn met 42 deelnemers uit acht landen. Dat bleek te hoog gegrepen.

Op het onderdeel Miss Bikini Fitness waren de vijf Surinamers zelfs de enigen die meededen. Stefani Tjon A San, drievoudig kampioen van Suriname, werd winnaar gevolgd door Militia Galimo, Suelle Shepperd, Jannellee Singodjojo en Priscilla Atmopawiro. Galimo was vorig jaar tijdens de eerste editie winnaar geworden.

Bij het onderdeel Men's Physique wist de Guyanees Emmerson Campbell zijn titel te prolongeren. Surinames Rafaël Kromokarijo werd bij zijn internationale vuurdoop tweede. Landgenoten Rudolf Getrouw en Riandino Josafath werden vierde en zevende.

De delegatie van de Surinaamse Bodybuilding- en Weightliftingbond, die verder bestond uit bondscoach Eddy Wilson, de bestuursleden Earnie Eenig en Rayburn Haynes en jurylid Margaretha Vrede, is zondag teruggekeerd.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina