Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vijftienjarige is 79ste verkeersdode

Vijftienjarige is 79ste verkeersdode

15/12/2017 19:05 - Anthony Janki

De 79ste verkeersdode viel vrijdag in Kasabaholo. Het afgedekte lichaam van de overleden tiener ligt naast het rode busje dat haar aanreed.

De 79ste verkeersdode viel vrijdag in Kasabaholo. Het afgedekte lichaam van de overleden tiener ligt naast het rode busje dat haar aanreed. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De 15-jarige Chaniva Atipa is vrijdagmiddag rond twee uur overleden aan de gevolgen van een aanrijding. Het meisje werd thuis afgezet door haar moeder, die de auto parkeerde aan de rechterkant van de Kabbesstraat in Kasabaholo. Zij stapte uit en werd bij het oversteken van de straat aangereden door een Noah-busje dat in dezelfde richting reed.

Nadat de politie van Uitvlugt arriveerde werd een ambulance ingeschakeld. Het meisje vertoonde geen teken van leven meer toen de ambulance arriveerde. Nadat een arts de dood had vastgesteld, is haar ontzielde lichaam met een lijkenwagen weggebracht. 

De autobus is in het belang van het onderzoek in beslag genomen. Het is nog onduidelijk of de bestuurder een rijbewijs heeft. De politie van Uitvlugt heeft de zaak in onderzoek. De verkeersbarometer is nu landelijk op 79.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina