Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Securitybedrijf verijdelt roofoveral

Securitybedrijf verijdelt roofoveral

23/12/2017 22:07

De overvallers kwamen het pand binnen via het dak. Zij maakten daarna een gat in het plafond om in de supermarkt te komen.

De overvallers kwamen het pand binnen via het dak. Zij maakten daarna een gat in het plafond om in de supermarkt te komen. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Wang Supermarkt aan de John F. Kennedyweg kreeg zaterdagochtend vier gewapende overvallers over de vloer. Hun plannen om de winkel te plunderen werden in de kiem gesmoord dankzij het alerte optreden van het beveiligingsbedrijf Virova Security NV.

De vier gemaskerde mannen waren de supermarkt via het dak binnengedrongen. Zij hadden vuistvuurwapens bij zich. De winkelier en zijn vrouw werden overrompeld, gekneveld en mishandeld. Op camerabeelden is duidelijk te zien hoe de verdachten verschillende spullen, waaronder alcoholische dranken, babyvoeding en sigaretten in tassen verpakten om mee te nemen.

De beveiligingsmannen van Virova Security NV, die de controle deden bij de supermarkt, voorkwamen dat de rovers hun buit meenamen. De vier mannen namen de benen en vluchtten via een aangrenzen bosschage in een gereedstaand voertuig. De winkelier werd verwezen naar de afdeling Spoedeisende Hulp. De politie van Rijsdijk heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen