Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Truck met oplegger belandt naast de Weg naar Kraka

Truck met oplegger belandt naast de weg, sleept deel brugleuning mee

23/12/2017 13:23 - Terence Oosterwolde

De truck die vandaag nabij recreatieoord Carolinakreek van de weg raakte. Daarbij schoof de 'vracht', een container, van de oplegger.

De truck die vandaag nabij recreatieoord Carolinakreek van de weg raakte. Daarbij schoof de 'vracht', een container, van de oplegger. Foto: Terence Oosterwolde  

CAROLINA - Een truck met oplegger is vanmiddag van de weg geraakt ter hoogte van Recreatieoord Carolinakreek, nadat de bestuurder de controle over het stuur leek te hebben verloren. De container die hij vervoerde, is van de oplegger geschoven. De truck heeft een deel van de brugleuning meegesleept.

De truckchauffeur droeg geen seatbelt. Hij bloedt uit zijn mond en is enkele tanden kwijt. Hij klaagt over pijn aan zijn rug en schouder. De man is zelf uit de cabine geklommen. Daarna heeft Mike Bodeutsch, de beheerder van Jungle Camp, zich over hem ontfermd. Ook medewerkers van de Ware Tijd hebben assistentie aangeboden.

Eén politieagent in een prowagen arriveerde circa twintig minuten na het ongeval. Hij heeft een ambulance besteld, die vanuit Lelydorp onderweg zou zijn. Inmiddels is ook een tweede politieagent ter plekke, evenals chauffeurs van andere trucks die ook gebruikmaken van de Weg naar Kraka, waar het ongeval zich heeft voorgedaan.

Ruim een uur na het ongeval arriveerde een ambulance van de Regionale Gezondheidsdienst (RGD) Lelydorp op de plek van het ongeval.

Share on Facebook    Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina