Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Serena Williams maakt volgende week rentree

Serena Williams maakt volgende week rentree

24/12/2017 22:21

Serena Williams maakt volgende week rentree

Foto: AP  

ABU DHABI - Serena Williams maakt nog deze maand haar rentree op de tennisbaan. De huidige nummer 22 van de wereldranglijst heeft haar deelname bevestigd aan een demonstratietoernooi in Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten. (28-30 december).

"Ik ben verheugd dat ik mijn terugkeer in Abu Dhabi kan maken", liet de voormalige nummer één van de wereld weten. "Het Mubadala World Tennis Championship stond lange tijd symbool voor de start van het seizoen bij de mannen. Ik blij dat ik de eer krijg om als een van de eerste vrouwen deel te nemen."

Williams beviel op 1 september van haar dochtertje Alexis Olympia. Ze is door haar afwezigheid gezakt naar de 22e plaats op de wereldranglijst.In januari van dit jaar won Williams, toen ze al zwanger was, voor de zevende keer het Australian Open. Dat was meteen ook het einde van haar seizoen. Op 15 november trad ze in het huwelijk.De 36-jarige Williams neemt het 30 december op tegen de twintigjarige Jelena Ostapenko uit Letland. NU.nl

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen