Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vijf gewonden bij verkeersongeval Highway

Vijf gewonden bij verkeersongeval Martin Luther Kingweg

25/12/2017 13:47 - Anthony Janki

Dit voertuig raakte ernstig beschadigd na het ongeval aan de Martin Luther Kingweg.

Dit voertuig raakte ernstig beschadigd na het ongeval aan de Martin Luther Kingweg. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - Vijf personen raakten maandagochtend gewond toen het voertuig waarin zij waren botste tegen het betonnen wegmeubilair aan de Martin Luther Kingweg. De slachtoffers werden met een ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het AZP.

Het voertuig dat betrokken was bij het ongeval is aanzienlijk beschadigd. Binnen 24 uur na deze botsing, kwam een tweede voertuig tegen de betonnen scheiding aan. Bij het tweede ongeval vielen er geen gewonden. De politie van Latour heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina