Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Zeker twaalf doden bij grote brand in Mumbai

Zeker twaalf doden bij grote brand in Mumbai

28/12/2017 23:16

De brand zou zijn begonnen in een restaurant in Kamala Mills.

De brand zou zijn begonnen in een restaurant in Kamala Mills. Foto: NA  

MUMBAI - Bij een grote brand in een gebouw met meerdere verdiepingen in het centrum van Mumbai zijn zeker twaalf mensen omgekomen. Volgens een medewerker van het ziekenhuis in de Indiase zakenstad raakten nog eens dertien mensen gewond, van wie drie in kritieke toestand verkeren.

De brand ontstond op de bovenste verdieping van het oude fabriekspand waarin volgens lokale media tegenwoordig verscheidene restaurants en kantoren zijn gehuisvest. De brand verspreidde zich vervolgens in razend tempo door de rest van het gebouw. NU.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina