Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Agenten geraakt door verdwaalde kogel collega

Agenten per ongeluk geraakt door kogel uit vuurwapen collega

30/12/2017 20:08

Agenten geraakt door verdwaalde kogel collega

 

PARAMARIBO - Een politieagent en drie van zijn collega’s zijn lichtelijk gewond geraakt toen het vuurwapen van de agent per ongeluk afging tijdens een jaarafsluiting van de politie te Geyersvlijt. Dit meldt de politie zaterdagavond op haar website.

De gewonden zijn overgebracht naar de Spoedeisende Hulp van het AZP. Twee van hen mochten na medische behandeling naar huis terwijl de anderen voor observatie zijn opgenomen. De leiding van het politiekorps heeft een onderzoek laten instellen naar het incident.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina