Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Voetganger 82ste verkeersdode

Voetganger 82ste verkeersdode

30/12/2017 19:39

Voetganger 82ste verkeersdode

 

PARAMARIBO - De voetganger H.J. is vrijdagavond dodelijk aangereden op de kruising van de Indira Gandhi- en Van Hattemweg. Bij aankomst van de politie werd zijn levenloze lichaam op het wegdek aangetroffen. Met het overlijden van H.J. springt de verkeersbarometer naar 82, aldus de politie zaterdagavond op haar website.

Voorlopig onderzoek heeft uitgewezen dat het slachtoffer zijn bromfiets langs de weg had geparkeerd en zonder op te letten de straat heeft overgestoken. Op dat moment kwam er een auto vanuit Rijsdijk richting Lelydorp. De autobestuurder kon niet tijdig afremmen en reed de voetganger aan. H.J. liet ter plaatse het leven. 

Het ontzielde lichaam is na overleg met het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen. De autobestuurder was niet onder invloed van alcohol. Zijn rijbewijs is ingenomen. De zaak is overgedragen aan de verkeersunit van Regio Midden.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina