Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Johan Misiedjan zingt ode aan vaderland

Johan Misiedjan zingt ode aan vaderland

31/12/2017 21:51

Johan Misiedjan zingt ode aan vaderland

Foto: Showcenter  

PARAMARIBO - De nieuwe song van de Surinaamse Latin zanger Johan Misiedjan ‘Swiet Sranan’ is een ode aan zijn vaderland. Het nummer, een uptempo zouk met veel invloeden van de hit ‘Celimène’ van David Martial uit 1976, wordt op nieuwjaarsdag gelanceerd.

"Ik kan niet genoeg praten over de liefde die ik voor mijn land heb, nu maar in een speciaal lied vertolken voor een ieder. Vroeger zei men altijd Switi Sranan en dat wil graag weer horen", vertelt de zanger. "Aanvakelijk zou de song  in februari uitkomen, maar kreeg hem eerder af", vult hij aan. 

Johan Misiedjan scoort met zijn laatste song 'Sisa' een nummer 1- hit. Het lied staat nu al 7 weken op nummer 1 bij Radio SRS en 3 weken bij Radio Apintie en was ook 3 weken nummer 1 in de hitlijst van de Top 10 beste Videoclips van de  televisiezender ATV. De videoclip van 'Swiet Suriname' komt eind januari uit.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina