Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Nederland luidt 2018 in met regen en harde wind

Nederland luidt 2018 in met regen en harde wind

31/12/2017 00:05

Nederland luidt 2018 in met regen en harde wind

Foto: YouTube  

AMSTERDAM - Nederland heeft om middernacht 2018 ingeluid. Voorafgaand aan de jaarwisseling vonden er al meerdere vuurwerkincidenten plaats door het hele land. Meerdere vuurwerkshows werden afgelast wegens de harde wind.

Het Nationale Vuurwerk dat om middernacht werd afgestoken in Rotterdam ging wel gewoon door zonder al te veel aanpassingen. De gemeente Den Haag maakte pas laat op oudejaarsavond bekend dat ook hun vuurwerkshow doorgang zou vinden.

Ook in Amsterdam ging de grote vuurwerkshow door. De kraan voor het afschieten van vuurwerk tijdens de show is verlaagd van zestig naar dertig meter. Ook vanaf de grond werd geen vuurwerk afgeschoten. In de wijk Laak in Den Haag werd een vuurwerkshow afgelast, omdat de risico's door de sterke wind te groot zijn. De organisatie rekende op ruim tweeduizend bezoekers. NU.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina