Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Recreatieoord komt aan Pericakreek

Recreatieoord komt aan Pericakreek

31/12/2017 18:27 - Gilliamo Orban

Recreatieoord komt aan Pericakreek

Foto: Gilliamo Orban  

PERICA - Recreatieoord Powisi moet Perica in Marowijne nieuw leven inblazen. De ontspanningsplaats aan de Pericakreek heeft zaterdag één dag proefgedraaid. Het is de bedoeling om het oord in augustus te openen.

"Er moet nog heel wat gebeuren, want de kreek moet opgeschoond worden en we gaan een strand maken. Ook zullen we wat huisjes opzetten voor personen die niet in een kamp willen logeren", zegt Humphrey Mansro, eigenaar van recreatieoord Powisi, tegen de Ware Tijd

Mansro hoopt van de plek een trekpleister te maken voor Surinamers en buitenlanders. Hij benadrukt dat de ontspanningsplek ook gepromoot moet worden, waardoor er veel meer bezoekers zullen komen dan het aantal mensen van zaterdag.

De bescheiden opkomst van zaterdag kan ook te maken hebben met de vele activiteiten in verband met de jaarafwisseling. "Ik heb dit ook georganiseerd voor de mensen van Perica, omdat de bewoners vroeger veel actiever waren tegen deze tijd van het jaar", herinnert Mansro zich.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina