Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Travestiet maakt amok bij parlementsgebouw

Travestiet maakt amok bij parlementsgebouw

31/12/2017 12:06 - Ivan Cairo

Travestiet maakt amok bij parlementsgebouw

 

PARAMARIBO - Een travestiet zorgde vrijdagavond voor grote consternatie bij het gebouw van De Nationale Assemblee. De man raakte in gevecht met een klant die naar verluidt niet betaald heeft voor verleende seksuele diensten. Toen beveiligers van het parlement de poort openmaakten om tussenbeide te komen, rende de wanbetaler volgens ooggetuigen het terrein van het parlement op om aan het pak slaag te ontkomen, achternagezeten door de prostituee die door het lint ging.

"Me want my money", schreeuwde hij meerdere keren in de richting van de oneerlijke klant. Het zou gaan om een bedrag van SRD 200. De vechtersbazen werden gescheiden, waarna de travestiet op straat werd gezet en de klant voor zijn eigen veiligheid binnengehouden. De woedende man sprong over de poort weer naar binnen om de klant rekenschap te vragen en daarna over de schutting weer naar buiten.

Op een gegeven moment klom de travestiet via een ATM-machine en de schutting op het boventerras van het DNA-gebouw. Een bewaker ging hem achterna en trad hardhandig op tegen de ordeverstoorder. Dit kwam hem op forse kritiek te staan van mensen die het tafereel gadesloegen. Een ooggetuige vindt, dat de DNA-leiding een onderzoek zou moeten laten instellen naar de wijze waarop de beveiligers deze zaak hebben aangepakt.

Nadat de man die het pak rammel had gekregen en dekking was gaan zoeken zijn relaas had gedaan bij intussen gearriveerde politieagenten wilden de beambten de belager opbrengen voor verhoor. De travestiet maakte zich toen uit de voeten in de richting van het Onafhankelijkheidsplein. Daarna liep ook het slachtoffer weg, terwijl de bewakers de politie te woord stonden. Het incident werd door meerdere mensen gefilmd. Een aantal van de flimpjes ging viraal op Facebook en andere sociale media.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina