Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Vliegtuig in Costa Rica gecrasht

Vliegtuig in Costa Rica gecrasht

31/12/2017 23:03

Vliegtuig in Costa Rica gecrasht

Foto: LA NACION  

SAN JOSE - De Costaricaanse regering zegt dat in de jungle van dat land een vliegtuig met 12 mensen is neergestort. Volgens La Nacion is het toestel volledig uitgebrand. Er zijn foto’s van het gebied - nabij Guanacaste - gepubliceerd en die laten weinig ruimte voor hoop.

Het toestel van Nature Air zou kort na de start zijn neergestort. Aan boord zaten voornamelijk buitenlanders: alleen de piloten waren Costaricaans, zegt La Nacion. Over de nationaliteit van de buitenlandse slachtoffers is niets bekendgemaakt. Het zou onder anderen gaan om meerdere leden van een gezin dat vakantie vierde. Telegraaf.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina