Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • New York aftelmoment op Times Square

New York aftelmoment op Times Square

01/01/2018 09:47

New York  aftelmoment op Times Square

Mariah Carey Foto: AP  

NEW YORK - In New York hebben ruim een miljoen mensen bij een temperatuur van 12 graden onder nul het nieuwe jaar ingeluid op Times Square. Het was een van de koudste nieuwjaarsvieringen in New York van de afgelopen honderd jaar.

Twintig minuten voor het inluiden van het nieuwe jaar begon zangeres Mariah Carey aan haar optreden. Ze bracht een medley van haar hits. Er waren ook optredens van onder meer Shawn Mendes, Kelly Clarkson en Sugarland.

Ook in Canada en Latijns-Amerika is het nieuwe jaar ingeluid. In Brazilië was er traditioneel veel publiek op de been op het beroemde strand Copacabana in Rio de Janeiro, waar een vuurwerkshow werd gehouden. NU.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina