Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Dode vrouw in woning aangetroffen

Dode vrouw in woning aangetroffen

02/01/2018 15:19 - Van onze redactie

Dode vrouw in woning aangetroffen

Het lichaam wordt uit de woning gehaald. Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - In een appartement aan de Ahinsaweg, zijstraat van de Verlengde Nieuwe Charlesburgweg, is het ontzielde lichaam van een jonge vrouw aangetroffen. Het lichaam dat door de eigenaar van de woning werd aangetroffen was al in verre staat van ontbinding.

Omdat de woningeigenaar de vrouw al dagen niet gezien had, besloot hij een kijkje te gaan nemen in het appartement. Daar deed hij de gruwelijke ontdekking. De politie is ingeschakeld en het lichaam is in beslag genomen. 

De vrouw is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen omdat er sporen van geweld in de woning zijn aangetroffen. Het gaat om een Braziliaanse vrouw wier naam nog niet is prijsgegeven. De afdeling Kapitale Delicten heeft de zaak in onderzoek.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina