Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Eerste moord 2018 genoteerd

Eerste moord 2018 genoteerd

02/01/2018 11:02 - Van onze redactie

Eerste moord 2018 genoteerd

 

PARAMARIBO - Maandagavond is een man doodgeschoten in het politieressort Munder. Daarmee werd de eerste moord voor dit jaar genoteerd. Het schietincident heeft zich rond half acht voorgedaan aan de Doewatrastraat. Een man werd met vuurwapen beschoten waarbij hij ter plaatse is overleden.

De redactie verneemt dat de 28-jarige Alex Riley in een woning aan de Doewatrastraat, een zijstraat van de De Boerbuitenweg, door een man met een jachtgeweer in het gezicht is geschoten. De loop van het wapen was vermoedelijk ingekort. De dader vluchtte vervolgens in onbekende richting. Toen de politie ter plaatse arriveerde was Alex reeds overleden.

Een ingeschakelde arts stelde de dood vast waarna het ontzielde lichaam afgevoerd werd. Het vermoeden bestaat dat het om een oude vete gaat tussen de twee mannen. Het ontzielde lichaam van Alex is in belang van het onderzoek in beslag genomen. De opsporing van de dader is in vollegang. De zaak is voor onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina