Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Ruim 100 vluchten op Schiphol geschrapt

Ruim 100 vluchten op Schiphol geschrapt

02/01/2018 16:07

Ruim 100 vluchten op Schiphol geschrapt

Foto: dWT Archief  

AMSTERDAM - Uit voorzorg zijn ruim honderd vluchten van en naar de luchthaven Schiphol geannuleerd in verband met de verwachte storm die morgen over het Nederland trekt. Volgens de luchthaven gaat het om vluchten van verschillende luchtvaartmaatschappijen.

Reizigers moeten ook rekening houden met vertragingen. Schiphol adviseert passagiers om contact te houden met de maatschappijen waarmee ze vliegen. Welke maatschappijen vluchten annuleren is niet bekend. KLM annuleert morgen zeker 52 Europese retourvluchten. Dat gaat dus om heen- en terugvluchten. NOS.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina