Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Twaalfjarig meisje steekt broer neer

Twaalfjarig meisje steekt broer neer

02/01/2018 05:06 - Van onze redactie

De tiener is ingesloten in Jeugddoorgangscentrum Opa Doeli.

De tiener is ingesloten in Jeugddoorgangscentrum Opa Doeli. Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - De politie van Latour heeft vrijdag de twaalfjarige Rolifa S. aangehouden nadat ze haar 21-jarige broer Nivaza had gestoken met een mes. Het meisje, dat manya’s aan het snijden was, kreeg ruzie met haar familielid over een kledingstuk.

Ze werd zo boos dat ze met het mes uithaalde en het slachtoffer bij zijn navel trof. Medebewoners konden erger voorkomen. De tiener is ingesloten in het jeugddoorgangscentrum Opa Doeli. Haar broer is voor behandeling naar het ziekenhuis overgebracht.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina