Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Verkeersbarometer 2017: 84 slachtoffers

Verkeersbarometer 2017: 84 slachtoffers

02/01/2018 08:11 - Van onze redactie

Verkeersbarometer 2017: 84 slachtoffers

 

PARAMARIBO - De vijftigjarige bromfietser Gangadien Chander Soebhassing is zaterdag aan de Welgedacht B weg aangereden door een personenauto en daardoor komen te overlijden. De bestuurder van de auto is in het bezit van een rijbewijs. Bij een blaastest produceerde hij 50 milligram uitgeademde alcohollucht, ver onder de toegestane hoeveelheid van 220 milligram.

Diezelfde dag sloeg in de avonduren een auto over de kop aan de Commissaris Thurkowweg te Meerzorg. Hierbij kwam de 58-jarige passagier Shirley Wolff-Manhoef om het leven. De bestuurder bleek stomdronken te zijn en had viermaal zoveel alcohol in zijn bloed dan is toegestaan. De man is opgesloten. Met deze twee slachtoffers zijn in 2017 in totaal 84 verkeersdoden gevallen.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina