Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Verkopen oudejaarsviering vallen mee

Verkopen oudejaarsviering vallen mee

02/01/2018 06:08 - Naomi Hoever

Verkopen oudejaarsviering vallen mee

Foto: Ben Ong  

PARAMARIBO - De regen heeft de massa bij de oudejaarsviering niet kunnen weerhouden om te eten en te drinken in de binnenstad. Velen vertrokken met hun ijsbox, gevuld met drank, van huis. Anderen kochten hun waar bij verkopers in het afgebakende feestgebied. De Ware Tijd sprak twee ondernemers over het verloop van de verkopen op oudejaarsdag, tegen de achtergrond van de economische crisis waarin het land zich bevindt.

Beide ondernemers hebben ook in 2016 etenswaar verkocht in de binnenstad. Ondanks de economische crisis is de verkoop beter gegaan dan vorig jaar, vertelt Cherelva Adriaans medestandhouder van 'Booboo Tutu's Meets Rasta Baby BBQ, Owroe Jarie Djugu Djugu'. "Er was een constante drukte. Vanaf negen uur stonden er al mensen voor onze stand, terwijl we nog niet eens waren begonnen met bakken."

Hoewel de kosten zijn gestegen, heeft zij de prijzen niet aangepast. "We hebben ze bewust niet verhoogd. Het zou te duur worden voor kopers gezien de economische situatie." Ze spreekt van een geweldige omzet. "Het was een topdagT Wij hebben genoten en onze klanten waren tevreden, gezien de positieve reacties.''

Danniëlle Kaarsbaan van Dannies Kitchen heeft minder verkocht dan bij de oudejaarsviering 2016. Zij wijt dit aan de economische situatie en het slechte weer. De onderneemster heeft haar verkoopprijzen minimaal aangepast. "Als een ondernemer rekening houdt met vraag en aanbod, hoef je geen grote verliezen te lijden.''

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina