Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Eigenaar securitybedrijf trots op alert personeel

Eigenaar securitybedrijf waardeert alerte medewerkers

03/01/2018 09:07 - Merredith Bruce

Anielkoemar Nagesar (links) en Sarwinkumar Ganpat pronken met hun oorkonde die ze als blijk van waardering hebben gehad van hun werkgever voor hun alerte optreden.

Anielkoemar Nagesar (links) en Sarwinkumar Ganpat pronken met hun oorkonde die ze als blijk van waardering hebben gehad van hun werkgever voor hun alerte optreden. Foto: Ravi Bhattoe  

PARAMARIBO - Ondernemer Ravi Bhattoe van beveiligingsbedrijf Virova Security heeft twee van zijn medewerkers onlangs een oorkonde gegeven voor het verijdelen van een roofoverval op een supermarkt in Para. Met hun alerte optreden voorkwamen Anielkoemar Nagesar en Sarwinkumar Ganpat dat vier gewapende en gemaskerde mannen hun buit konden meenemen uit een supermarkt aan de Kennedyweg.

Het viertal dat de winkel via het dak was binnengedrongen, koos het hazenpad toen de dienstauto van het beveiligingsbedrijf met zwaailichten kwam aangereden. De beveiligingsmedewerkers troffen bij aankomst in de supermarkt de winkelier en zijn vrouw aan die waren overrompeld, gekneveld en mishandeld.

Op camerabeelden is te zien hoe de verdachten tassen vulden met alcoholische dranken, babyvoeding, sigaretten en andere spullen. Toen zij vluchtten, hebben zij de tassen achtergelaten. Bhattoe is trots dat zijn medewerkers de diefstal heeft voorkomen en heeft hen uit waardering een oorkonde en een geldbedrag gegeven.

Nagesar stelt dit gebaar van zijn werkgever op prijs. "Waardering heb ik niet nodig, het is mijn plicht. Dat ik dit met mijn collega heb kunnen doen, geeft mij een voldaan gevoel", zegt hij bescheiden. De oorkonde is voor hem en zijn collega een stimulans om zich nog meer in te zetten. De zaak is nog in onderzoek bij de politie van Rijsdijk. 

Bhattoe nam in juni vorig jaar het initiatief om een algemeen beveiligingsbedrijf op te zetten in Wanica. Hij ging een samenwerking aan met de politie die middels een overeenkomst met de gewestelijke politiecommandant van Wanica werd geformaliseerd. Twee maanden later besloot de onderneming zijn diensten uit te breiden naar Para en Paramaribo Zuid-Oost.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina