Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Heijnes Landveld van Odany Jewa overleden

Heijnes Landveld van Odany Jewa overleden

03/01/2018 15:53 - Van onze redactie

Heijnes Landveld van Odany Jewa overleden

Heijnes Landveld in zijn kantoor. Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - Natuurgeneeskundige Heijnes Landveld is woensdag overleden. Hij heeft nationaal en internationaal bekendheid verworven als grondlegger en directeur-eigenaar van Odany Jewa, ook wel The Green Pharmacy genoemd.

Landveld is decennia bezig geweest met onderzoek naar de geneeskrachtige werking van kruiden en bladeren voor diverse kwalen en ziektes. In zijn praktijk aan de Cattleyastraat te Zorg en Hoop heeft hij kruidenformules ontwikkeld en toegepast en kreeg hij veel mensen over de vloer, die geen heil vonden in de 'westerse geneeskunde'.

Landveld heeft lezingen over traditionele geneeswijzen verzorgd in de regio, maar ook in Latijns-Amerika en Europa. Hij is medeoprichter geweest van de Caribbean Association of Researchers and Herbal Practitioners.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina