Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Personeel St. Vincentius Ziekenhuis wil salaris zien

Personeel St. Vincentius Ziekenhuis wil salaris zien

03/01/2018 11:38 - Gilliamo Orban

Personeel St. Vincentius Ziekenhuis wil salaris zien

Personeel RKZ in afwachting. Foto: Gilliamo Orban  

PARAMARIBO - Het personeel van St. Vincentius Ziekenhuis kan niet langer wachten op de uitbetaling van hun salaris. Een deel van de medewerkers heeft zich verzameld op de gang van begane grond van het hospitaal.

Indien het gesprek met de directie niet bevredigend is, dreigen de mensen te demonstreren op straat. Ze hebben wel hun bonus oftewel kerstgratificatie ontvangen, maar hun loon over december is uitgebleven. Om 12 uur is er een gesprek met de directeur van het ziekenhuis en de bond onder leiding van Roy Haverkamp. In dat gesprek zal duidelijk worden of de werknemers hun loon vandaag uitbetaald zullen krijgen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina