Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • UPDATE: Dader schietpartij voortvluchtig

UPDATE: Dader schietpartij voortvluchtig

12/01/2018 11:40 - Van onze redactie

UPDATE: Dader schietpartij voortvluchtig

Foto: Anthony Janki  

PARAMARIBO - De schutter van de dodelijke schietpartij vanmorgen vroeg in PP Shisha Lounge op de hoek van de Wolframstraat en Heliumstraat te Paramaribo-Noord, is nog niet aangehouden. Een man liet tijdens het schietpartij ter plaatse het leven. Volgens de politie is vooralsnog onduidelijk wat het motief is geweest in deze zaak.

Het slachtoffer liep meerdere schotverwondingen op. Er zijn hulzen van een vuurwapen in de bar aangetroffen en in beslaggenomen. De dader, die al in beeld is gebracht, vluchtte direct na de schietpartij in een auto weg. Het voertuig werd korte tijd na het incident bij een woning verderop in straat aangetroffen en wordt onderzocht door de politie. De identiteit van het slachtoffer is ook nog niet bekend bij de politie. De zaak is overgedragen de kapitalen Delicten die het onderzoek verder zal verrichten.

Op 11 februari 2015 was er ook al een schietincident bij PP Shisha Lounge, waarbij Marchano Pocorni. werd geliquideerd door twee onbekende mannen. Het slachtoffer, een in Nederland bekende crimineel, werd meerdere malen beschoten door de twee mannen. De daders zijn nog altijd niet achterhaald.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen