Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Politie zoekt schutter Wolframstraat

Politie zoekt schutter Wolframstraat

13/01/2018 12:24 - Van onze redactie

Rudolf Pengel wordt ervan verdacht Roberto Kida  te hebben doodgeschoten.

Rudolf Pengel wordt ervan verdacht Roberto Kida te hebben doodgeschoten.   Foto: Website KPS  

PARAMARIBO - Rudolf Pengel, de man die vermoedelijk de 28-jarige Roberto Kida vrijdag heeft doodgeschoten bij bardancing Shisha Lounge aan de Wolframstraat, wordt opgespoord door de politie. De Nederlanse Pengel heeft een bruine huidskleur, een fors postuur en een lengte van ongeveer 1,80 meter.

Het voertuig waarmee de verdachte vluchtte, werd bij een woning in de Wolframstraat aangetroffen .Ook het grijs gelakte voertuig dat bestuurd werd door het slachtoffer en weggenomen was tijdens het schietincident, werd vrijdagmiddag onbeheerd aangetroffen te Albina. Beide voertuigen zijn in belang van het onderzoek in beslag genomen door de politie.

De redactie verneemt dat Kida vermoedelijk door twee van de afgevuurde kogels geraakt werd, hij kwam te overlijden voor de komst van de ambulance. Het ontzielde lichaam is in afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie. De politie vraagt de gemeenschap om alle informatie die kan leiden tot het aanhouden van Pengel door te geven via het nummer 115 of bij het dichtstbijzijnde politiebureau. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina