Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • MMC predikt gezonde levensstijl in Nickerie

MMC predikt gezonde levensstijl in Nickerie

14/01/2018 00:02 - Beta Debidien

MMC-directeur Antoine Elias en minister Patrick Pengel van Volksgezondheid bereiden zich voor op de loop.

MMC-directeur Antoine Elias en minister Patrick Pengel van Volksgezondheid bereiden zich voor op de loop. Foto: Beta Debidien  

NIEUW-NICKERIE - Het Mungra Medisch Centrum (MMC) heeft zaterdagmiddag een succesvolle gezondheidsloop georganiseerd door de straten van Nieuw-Nickerie. “We hebben meer dan vijfhonderd bedrukte truien verkocht, maar er zijn iets meer dan driehonderd mensen verschenen bij de start”, zegt Antoine Elias, algemeen directeur van het MMC.

Elias is tevreden met de opkomst. Volgens hem predikt het MMC een gezonde levenstijl, "vandaar dat wij ervoor gekozen hebben om een gezondheidsloop te organiseren". Ook minister Patrick Pengel van Volksgezondheid, assembleelid Rachied Doekhie en districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh hebben deelgenomen aan de activiteit.

Om een gezonde levenstijl erop na te houden zijn volgens Elias twee aspecten heel belangrijk, namelijk bewegen en gezond eten. De organisatie viert maandag haar 59ste jaardag, dit betekent dat het MMC al 59 jaar bezig is met het bieden van gezondheidszorg in het westen van Suriname.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen