Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Volleybalcompetitie start op 2 februari

Volleybalcompetitie start op 2 februari

19/01/2018 22:18 - John Zaalman

Volleybalcompetitie start op 2 februari

Foto: dWT Archief  

PARAMARIBO - De kogel is door de kerk: de nieuwe volleybalcompetitie begint op 2 februari. Dat is vrijdagavond in De Mantel besloten door de volleybalbond en de clubbesturen. Verenigingen hebben tot en met 23 januari de tijd om zich in te schrijven.

De lagere klassen spelen op maandag en vrijdag in de Anthony Nesty Sporthal; de hoofdklassewedstrijden worden op woensdag en vrijdag afgewerkt in de Ismay van Wilgen Sporthal. De tweedeklassecompetitie wordt opgedoekt waardoor er alleen in eersteklasseverband gespeeld kan worden.

Met de selectietrainingen zal spoedig een aanvang worden gemaakt. De bond heeft verder te kennen gegeven op zoek te zijn naar een publiciteitspersoon en een technische medewerker.

De U20- en U21-toernooien voor jongens (zes landen) en meisjes (vijf) die voor eind maart in Suriname zijn gepland, hebben normaal voortgang. Guadeloupe, Trinidad en Tobago en Barbados zijn in beide categorieën van de partij. 

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen