Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Volleybalcompetitie begint een week later

Volleybalcompetitie begint een week later

01/02/2018 21:03 - John Zaalman

Yellow Birds (l) en Yelyco (r) zijn de enige mannenhoofdklasseteams die staan ingeschreven, waardoor deze categorie komt te vervallen.

Yellow Birds (l) en Yelyco (r) zijn de enige mannenhoofdklasseteams die staan ingeschreven, waardoor deze categorie komt te vervallen. Foto: Irvin Ngariman  

PARAMARIBO - Het nieuwe volleybalseizoen gaat niet meer vrijdag van start, maar is met een week verschoven. Niet alle verenigingen hebben hun zaken in orde. Gehoopt wordt dat zij nog deze week zullen voldoen aan de vereisten, zodat daadwerkelijk gestart kan worden.

Enkele verenigingen zijn het niet eens dat met de beschuldigende vinger naar hen wordt gewezen. Zo spreekt Condor zijn teleurstelling uit, terwijl Red Professional Sportvereniging de mening is toegedaan dat indien het Suvobo-bestuur zich aan de afspraken had gehouden, de competitie niet verschoven had hoeven te worden.

De verenigingen krijgen het wedstrijdprogramma en -reglement digitaal opgestuurd. Zoals zaken nu zijn zal er dit seizoen voor het eerst in de geschiedenis geen mannenhoofdklasse zijn. Verdedigend kampioen Yelyco en runner-up Yellow Birds zijn de enige ploegen die zich hebben opgegeven. De Suvobo speelt met het idee de hoofd- en eerste klasse samen te voegen.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina