Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Chinese dierentuin voert puppy’s aan python

Chinese dierentuin voert puppy’s aan python

02/02/2018 23:11

Weibo /Peta Asia

Weibo /Peta Asia  

PINGDINGSHAN - Bezoekers waren ooggetuigen van een gruwelijk tafereel in dierentuin in de Chinese stad Pingdingshan. Dierentuinmedewerkers voerden een levende puppy aan een python. De foto's en video's van het moment dat de slang het hondje verorbert, zijn door bezoekers gepost op het Chinese sociale medianetwerk Weibo, meldt Mail Online.

Een woordvoerder van de dierentuin geeft toe dat er levende hondjes aan de slangen werden gevoerd. "De verzorgers hebben inderdaad puppy's aan de slangen gevoerd. Mijn bazen hebben met deze personen gesproken en het zal in de toekomst niet meer gebeuren", aldus de woordvoerder.

De beelden zijn ook terechtgekomen bij dierenrechtenorganisatie Peta Asia. "Dit laat wederom zien hoe belangrijk het is om een dierenrechten-wet in te voeren in China", zegt een woordvoerder van Peta. Er bestaat in China wel een wet om wilde dieren te beschermen, maar daar vallen dieren als honden en katten niet onder. Telegraaf.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina