Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Temptations-zanger Edwards overleden

Temptations-zanger Edwards sterft dag voor 75ste verjaardag

02/02/2018 20:58

Temptations-zanger Edwards sterft dag voor 75e verjaardag

Foto: HH  

CHICAGO - Dennis Edwards (74), bekend als de voormalig leadzanger van the Temptations, is een dag voor zijn 75ste verjaardag in Chicago overleden. Dit bevestigt zijn familie vrijdag aan CBS Chicago. De doodsoorzaak is niet bekendgemaakt.

Edwards kwam in 1968 na het vertrek van David Ruffin bij de Temptations en veroverde al snel de wereld met het Motownkwintet. Eén van de bekendste hits was Papa Was a Rollin' Stone.

Aan het eind van de jaren zeventig verliet Edwards de groep om na een aantal jaar weer aan te schuiven. The Temptations waren destijds zelfs een zevenmansgroep geworden. In 1983 moest de band weer verder zonder Edwards, al keerde hij nog een aantal malen terug voor een reünie. Solo scoorde Edwards een hit met Don't Look Any FurtherTelegraaf.nl

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina