Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Alendy trekt zich terug als kandidaat-voorzitter BEP

Alendy trekt zich terug als kandidaat-voorzitter BEP

03/02/2018 15:08 - Merredith Bruce

Alendy trekt zich terug als kandidaat-voorzitter BEP

 

PARAMARIBO - Caprino Alendy die zich ook kandidaat had gesteld voor de bestuursverkiezingen van de BEP, heeft zich zojuist teruggetrokken. De verkiezingen vinden zaterdag plaats in het BEP-centrum aan de Nieuw Weergevondenweg. Alendy geeft 'het voordeel van de twijfel' aan Ronny Asabina die zich ook kandidaat heeft gesteld.

Hij zegt dat hij pas zaterdag erachter is gekomen dat Asabina formeel meedingt naar deze functie, omdat de alv Asabina zaterdag toestemming daartoe heeft gegeven. Alendy wist aanvankelijk niet dat Asabina er serieus voor zou gaan. "Ik heb met hem gezeten in het bestuur. Ik heb hem meegemaakt als DNA-lid en maak hem nog steeds mee als lid van de Staatsraad. Dus ik kan inschatten wat zijn waarde is als lid van de BEP."

Alendy, die de partij ruim 25 jaar heeft geleid, trekt zijn kandidatuur in omdat hij de ruimte wil bieden aan een jongere persoon als Asabina. Er zijn nu dus twee kandidaat-voorzitters: Asabina en de huidige voorzitter Celsius Waterberg die weer een gooi doet naar de functie. Alendy blijft bij zijn standpunt dat Waterberg "geen positieve perspectieven" biedt voor de partij.

Share on Facebook    

Gerelateerde artikelen

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina