Registreren | Inloggen       Colofon
  •  
  • Home
  • Benzine-opslagplaats te Snesi Kondre afgebrand

Benzine-opslagplaats te Snesi Kondre afgebrand

03/02/2018 13:19 - Anthony Janki

De plek waar de benzine-opslagplaats en supermarkt te Snesi Kondre, Sipaliwini stonden.

De plek waar de benzine-opslagplaats en supermarkt te Snesi Kondre, Sipaliwini stonden. Foto: Facebook  

SIPALIWINI - Een benzine-opslagplaats tevens supermarkt te Snesi Kondre in het district Sipaliwini is donderdag afgebrand. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. De recherche van Regio Oost onderzoekt de zaak.

Volgens de politie probeerden mannen van de supermarkt donderdag benzine die zij in grote vaten hadden gekocht, over te zetten in twee grote opslagtanks. Door tot nog toe onbekende redenen heeft een van de tanks vlam gevat tijdens het overzetten en ontstond een enorme ontploffing.

De supermarkt, de opslagplaats en twee voertuigen gingen geheel in vlammen op. Ook een aantal gascilinders ging verloren. De mannen konden zich tijdig in veiligheid stellen. De politie werd op de hoogte gesteld waarna een rechercheteam het onderzoek startte.

Share on Facebook    

Reageren op dit bericht? Bezoek onze Facebook-pagina